Moskus Dovre - På veien så vi en okse ikke.

Moskus Dovre - På veien så vi en okse ikke.. Først dagen gikk med til å lete opp moskus, det ble en enkel jobb. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus. Når det gjeld fugle og dyreliv har ein også mange artar. Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å. I slutten av juli tok jeg meg en ny tur til dovre for å fotografere moskus.

Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Under årets vinteropptelling ble det funnet 175 eldre moskus og 52 kalver. I dag skulle vi fotografere moskus i høstfarger. Andre dyr er rype, rovfugler og i noen tilfeller villrein.

Naturfoto Einar Hugnes: Moskus i fint høstvær på Dovre
Naturfoto Einar Hugnes: Moskus i fint høstvær på Dovre from 4.bp.blogspot.com
Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus. Video made with canon eos r and lens canon. I dag skulle vi fotografere moskus i høstfarger. Langs den 14 km lange vegen fra hjerkinnstua og opp til snøheim bruker det å finnes moskus på denne tida av året. Kvifor det er slik, har ikkje under kalveteljinga i sommar fann miljødirektoratet 74 eldre moskus og 60 kalvar på dovre. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. Vi tok turen til dovre for å oppleve moskus på nært hold. Her er det også satt ut fjellrev, som no er i ferd med å.

Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway.

Moskus på dovre / moskox at dovre norway. Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. 142 отметок «нравится», 19 комментариев — lena knutli (@lenaknutli) в instagram: Kvifor det er slik, har ikkje under kalveteljinga i sommar fann miljødirektoratet 74 eldre moskus og 60 kalvar på dovre. Langs den 14 km lange vegen fra hjerkinnstua og opp til snøheim bruker det å finnes moskus på denne tida av året. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. I slutten av juli tok jeg meg en ny tur til dovre for å fotografere moskus. Første prioritet var moskus som jeg trodde en kunne fotografere fra bilvinduet, noe en kan på våren men normalt ikke ikke på denne årstiden. Områd med moskus, fjellrev og villrein. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. Når vi var på dovre fra den 19.09.17 til 21.09.17 så fikk vi øye på moskus. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus.

Moskus på dovre / moskox at dovre norway. Været var så som så, men skodden gjorde det til en trolsk opplevelse. Områd med moskus, fjellrev og villrein. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

Flere moskus på Dovre enn på fem år | Jakt & fiske
Flere moskus på Dovre enn på fem år | Jakt & fiske from jaktogfiske.njff.no
Vi gikk innover på slettene. 4 photos · 62 views. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. Ei villreinstamme som held til i dette område. This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Planen var å fotografere moskus og fugler. 142 отметок «нравится», 19 комментариев — lena knutli (@lenaknutli) в instagram: Dovre kommune har moskus i kommunevåpenet sitt og dermed er det jo nærliggende å tro at det finnes moskus her.

Når det gjeld fugle og dyreliv har ein også mange artar.

Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. Sammen med en kollega leide jeg ei hytte på dovrefjell i 3 dager. «moskus, dovre 18.09 20 #naturephotography #natureaddict #moskus# #dovrefjell #bestofnorway #høst…» Områd med moskus, fjellrev og villrein. This is moskus på dovre by kenneth pingel on vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Andre dyr er rype, rovfugler og i noen tilfeller villrein. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. Video made with canon eos r and lens canon. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus. September 2017 by lisbeth skriv en kommentar. Musk ox at dovre norway 07.08.2020. Planen var å fotografere moskus og fugler.

Under moskustellingen som statens naturoppsyn (sno) foretok i februar ble det registrert 227 dyr på dovre. Ideen om å innføre moskus til norge kom da arbeidere fant fossiler fra moskusdyr under arbeidet med å anlegge dovrebanen i 1913. Film and photo from a hike to viewpoint snøhetta at mountain dovre in norway. 142 отметок «нравится», 19 комментариев — lena knutli (@lenaknutli) в instagram: Musk ox at dovre norway 07.08.2020.

TOM DYRING WILDPHOTO / NN: MOSKUS / MUSK OXEN IN DOVRE ...
TOM DYRING WILDPHOTO / NN: MOSKUS / MUSK OXEN IN DOVRE ... from 2.bp.blogspot.com
Dette er en liten oppgang fra vinteren 2020, da det ble funnet 212 dyr. Sammen med en kollega leide jeg ei hytte på dovrefjell i 3 dager. Under årets vinteropptelling ble det funnet 175 eldre moskus og 52 kalver. I dag skulle vi fotografere moskus i høstfarger. Først dagen gikk med til å lete opp moskus, det ble en enkel jobb. Områd med moskus, fjellrev og villrein. De aller flest av bildene ble denne gangen tatt fra bil, og da i området rundt grønnbakken på dovrefjell. Ingen moskusgaranti, men svært stor sannsynlighet for å se moskus.

Moskus på dovre / moskox at dovre norway.

September 2017 by lisbeth skriv en kommentar. Andre dyr er rype, rovfugler og i noen tilfeller villrein. Når det gjeld fugle og dyreliv har ein også mange artar. Det ble registrert 244 moskus under årets telling av bestanden på dovrefjell. I dag skulle vi fotografere moskus i høstfarger. © leveres av ntb det ble registrert 227 dyr under årets vinteropptelling av moskus på dovre. Etter mye omkjøring og en plutselig åpenbaring om at dovre er fylt med snø i påsken kom vi til slutt frem til dovrefjellet. Det er fem færre enn under tilsvarende telling i 2017. Moskussafari på dovre har jeg drømt om lenge. Kvifor det er slik, har ikkje under kalveteljinga i sommar fann miljødirektoratet 74 eldre moskus og 60 kalvar på dovre. 142 отметок «нравится», 19 комментариев — lena knutli (@lenaknutli) в instagram: Langs den 14 km lange vegen fra hjerkinnstua og opp til snøheim bruker det å finnes moskus på denne tida av året. På min vandring på dovrefjell, som sikkert ikke er nok planlagt.

146 likes · 4 talking about this · 34 were here moskus. Dette er en liten oppgang fra vinteren 2020, da det ble funnet 212 dyr.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook